Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ранньостигла карликова квасоля на сухе зерно. Від сходів до технічної стиглості 90-100 днів. Кущова, компактна, висотою 50-60 см, не потребує опори. На кожній рослині до 10-13 прямих, добре наповнених бобів довжиною 12-15 см. Теплолюбна, посухостійка. У їжу вживають тільки сухе насіння. Зерна мають темно-бордовий колір. Їх тонка шкірка і багатий аромат - відмінні властивості для приготування квасолевих супів і страв з овочами і м'ясом. Вона має яскраво виражений багатий смак і злегка зернисту текстуру. За кількістю білка може в якійсь мірі замінити м'ясо, вона кілька ситніше білої квасолі. Саме тому червона квасоля рекомендована для дієтичного харчування. Містить цінні для організму білки і мікроелементи.